Rólunk
Programok
Hírek
Újranyit a Ház!
Kedves Vendégeink!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ – beleértve jegypénztárunkat, ruhatárunkat, a Regiment étterem-kávézót, valamint könyvtárunkat –
2020. augusztus 3-án ismét kitárja kapuit az érdeklődők előtt!

Közönségszolgálatunk 10-18 óráig tart nyitva,  tavasszal megváltott jegyeik visszaváltására itt lesz lehetőség.
A könyvtár augusztus 3-31-e között munkanapokon 10-16 óráig, az étterem augusztus 3-tól (hétköznaponként, hétfőtől-péntekig) 11.30-15 óráig – szűkített étlappal és napi menüajánlattal – a kávézó pedig szintén hétköznaponként, 7.30-16 óráig tart nyitva!
(Az étterem kiscsoportos rendezvényeket szabad kapacitásától függően tud felvenni!)

Szeptembertől várjuk vissza Önöket közkedvelt programjainkra
– többek között a Stefánia Irodalmi Társulat fellépésére, a KözTér előadás-sorozat műsorára, zenés táncestekre, színpadi előadásokra, termény- és képzőművészeti kiállításokra, kézműves workshopra, végül, de nem utolsó sorban katonaszakmai – hadtudományi és biztonságpolitikai – előadásainkra!

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy intézményünkben és programjainkon továbbra is a legnagyobb odafigyeléssel tartsák be az aktuális járványügyi rendszabályokat, ajánlásokat (pl.: távolságtartás, kézmosás-fertőtlenítés, maszk viselete, stb.)!
Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Honlapunkon és hivatalos Facebook-oldalunkon kísérhetik hamarosan figyelemmel folyamatosan frissülő őszi programkínálatunkat!

Szeretettel várjuk Önöket!


Hírlevél feliratkozás
Mehet
Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ Regiment étterem HM-MH Kultúra Üdültetés