Rólunk
Programok
Hírek
Asztrológia előadások Gálfi Irén asztrológussal
EZO-TÉR előadás-sorozat
2022. szeptember 20. 18:00 - 19:30
EZO-TÉR előadás-sorozat 
Asztrológia előadások Gálfi Irén asztrológussal, a Horoszkóp magazin főszerkesztőjével

Ki voltam, ki vagyok, ki lehetek? – én és a világ az asztrológia tükrében
Asztrológiai alapismeretek és használatuk a gyakorlatban
Mire jó az asztrológia?
Elsősorban önmagunk megismerésére. A körülöttünk lévő világ megértésére. Mások – és magunk – elfogadására. Arra, hogy egy embert, helyzetet, időszakot a megszokottól eltérő szemszögből láthassunk.
Ez a néhány alkalom csupán az első állomása egy hosszú – önismereti - utazásnak, de már ez is izgalmas, felismerésekkel teli kaland lesz.
Az előadó önmagáról: „Nagy kegy a sorstól, hogy tudásomat, tapasztalataimat szélesebb közönséghez is el tudom juttatni. Évek óta vagyok ugyanis a Horoszkóp Havilap főszerkesztője. Igyekszem a bulvár asztrológia keretein túllépve olyan üzeneteket eljuttatni az olvasókhoz, ami segíthet a mindennapjainkat megérteni, örömtelibbé tenni. 
Mindenkinek megvan a maga története. Megtiszteltetésnek veszem, ha valaki megosztja velem a sajátját. Az asztrológia megtanított rá, hogy senki felett ne ítélkezzem, mindenkit olyannak fogadjak el, amilyen. Még magamat is…”


Helyszín: Pódium bár 
10 alkalmas bérlet: 13 000 Ft
Aki a teljes előadás-sorozatra szóló bérletet megvásárolja és megadja a pontos születési helyét és idejét (év, hó, nap, óra, perc), az első alkalommal megkapja a születési horoszkópját kinyomtatva. 
 
Belépő: 1500 Ft
 

Hírlevél feliratkozás
Mehet
Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ Regiment étterem HM-MH Kultúra Üdültetés