Rólunk
Programok
Hírek
ELMARAD! Válság, megküzdés, a szabadulás útjai
KÖZTÉR
2020. október 27. 19:00 - 21:00

KözTÉR

Bagdy Emőke - Válság, megküzdés, a szabadulás útjai

„Ami nem öl meg, az megerősít.”
(Nietzsche)

„A válság a változás előidéző mozgatórugója, szükségszerű életesemény. Egyéni életünkben, párkapcsolatunkban, családi életünkben, emberi kapcsolatainkban munkahelyi és hivatásgyakorlatunk során egyaránt átélhetjük. Jelen életszakaszunkban ilyen például a covid 19 koronavírus pandémia. 
Az előadásban elemezzük 1/ a társadalmi és tömegszintű krizisek jellemzőit; 2/  a kapcsolati életben előadódó kríziseket, 3/ az egyénben zajló lelki történéseket; a krízis fázisait, 4/ a megoldási utak pozitív lehetőségeit valamint  5/ a zsákutcába vezető, veszélyes  és elkerülendő kimeneti utak változatait.

A lélektani megküzdési módokat elemezve a problémaközpontú, az érzelem fókuszú, a társas-közösségi típusú valamint a spirituális szintű  feloldási utak előnyeire és hátrányaira mutatunk rá. 
A legértékesebb munkamódok közül kiemelten foglalkozunk a felülemelkedéssel, a humorral, a társas támasszal valamint a „végtelenre nyitott kognícióval”, a hittel, reménnyel és az ima jelentőségével.”

(Bagdy Emőke)

Helyszín: Színházterem
Belépő: 2900 Ft

A színháztermi maximális létszám 160 fő. Belépni kézfertőtlenítés és testhőmérséklet- ellenőrzés után lehet, maszk használata kötelező! Az előadás helyjegyes és/vagy ültetett!

Jegyek az alábbi linkre kattintva is válthatók:
https://www.jegymester.hu/hun/Event/8226556/KozTER---Bagdy-Emoke
Hírlevél feliratkozás
Mehet
Stefánia Palota - Honvéd Kulturális Központ Regiment étterem HM-MH Kultúra Üdültetés